Söndrums El | Belysning i Halmstad, Halland
Söndrums EL i Halmstad arbetar med alla typer av elinstallationer. Vi hjälper dig med om- & tillbyggnad, belysning, larminstallationer och golvvärme.
84
page-template-default,page,page-id-84,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Belysning

Belysning

Belysning är a och o för en trivsam miljö. På Söndrums El hjälper vi dig att installera både inomhusbelysning och utomhusbelysning efter dina behov.
För att få ett behagligt ljus är det viktigt att ljuset ställs in efter de förutsättningar som finns, oavsett om det gäller i hemmet eller på arbetsplatsen. Belysningen får inte blända eller sticka i ögonen samtidigt som att ljuset ska vara tillräckligt starkt för att man inte ska behöva anstränga ögonen. Ett ergonomiskt ljus är viktigt för en bra arbetsmiljö. Det finns både varmt och kallt ljus, vilket är värt att fundera över för att se vilket ljus som passar bäst för ändamålet.

Innebelysning

Det finns många olika alternativ att välja mellan när det gäller inomhusbelysning. På Söndrums El hjälper vi dig med allt från väggarmaturer och takarmaturer såsom väggbelysning till spotlights. Titta mer under Inspiration för att se vad vi arbetar med för belysningsleverantörer och utförligare information om belysning och ljus.

Utebelysning

På Söndrums El arbetar vi även med utomhusbelysning både för privata och offentliga miljöer och installerar belysning för bland annat lyktstolpar och väggarmaturer.

Tveka inte att ta kontakt med oss så hjälper vi dig!